Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
ADVOKAT MÆGLERE OG BOBESTYRER

ADVOKAT MÆGLERE OG BOBESTYRER

RESTBO UDFØRER

PROFESSIONEL

RYDNING SERVICE

ER DU ADVOKAT ELLER BOBESTYRER OG SKAL HAVE AFVIKLET ET DØDSBO?


Vores kundekreds omfatter både bobestyrere, advokater, ejendomsmæglere, serviceledere mm. Vi tilbyder, en professionel vurdering af boets indbo og rydning af dødsboet. Vi tilbyder nemme helhedsløsninger til fornuftige priser, så i ikke nødvendigvis behøver flere forskellige firmaer indover og derved letter arbejdsbyrden. Vores vurdering af boet, kan både foregå gennem mundtlig gennemgang af boets værdier, eller vi kan tilsende en liste på skrift, med alle effekter, evt. med billededokumentation.


Vedligeholdelse og reparationer


Vi tilbyder også hjælp til at klargøre deres bolig eller ejendom til de nye købere. Det kan omfatte lettere reparationer så som ommaling, rydning og oprydning i haven, en liste over almindelige håndværkerjobs kan laves og vi udfører dette på dine vegne. Vi er også partner med flere håndværker firmaer og kan anbefale en til dig, hvis du har brug for det.

Derudover sørger vi for alt det praktiske, som aftales ved nærmere aftale, fx:


  • Miljørigtig bortskaffelse af affald, gennem sortering.

  • Fjernelse af tæpper, søm, skruer, elartikler, hårdehvidevarer, gardiner mm.

  • Retunering af hjælpemidler/medicin til kommune og apotek.

  • Destruering af private fotos og papirer, med mindre andet ønskes.

  • Aflæsning af el, vand og gas 

  •  Rengøring ifølge aftale, fx. vask af alle hele overflader, støvsugning, mm.

  • Aflevering af nøgler, til bobestyrer, advokat eller lign.Ofte stillede spørgsmål og eksempler på forespørgsler


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

Ejendomsmæglere, mæglere og ejendomsadministratorer

RESTBO UDFØRER

PROFESSIONEL

RYDNING SERVICE

Ejendomsmæglere, mæglere og ejendomsadministratorer


Er du ejendomsmægler og forbereder en bolig til salg?


Hvis du er ejendomsmægler, mægler eller ejendomsadministrator, der ønsker at sælge en ejendom eller udleje et hus til leje, er Restbo.dk her for at hjælpe. Inden salgs eller lejeprocessen starter, kan vi rydde ud og fjerne vare fra boligen. Ud over indsatsen i forbindelsen med "standard" boligsalgsforberedelsesarbejde, har vi erfaring med at arbejde i situationer, hvor hamstringer et problem. Vi er klar til opgaven! Vi arbejder sammen med dig og/eller husejeren for at beslutte, hvad der skal opkøbes, genbruges eller sendes til lossepladsen.


Vi arbejder ikke kun inde i hjemmet. Vi kan også tage os af det udvendige af ejendommen. Vi kan rydde op i garager, skure og udhuse og efterlade dem skindene rene. Hvis ting som gamle køretøjer, udstyr, terrasser, hegn og lignende skal fjernes, kan vi også tage os af det. Hvis et udehus/skur skal rives ned og affaldet fjernes, er det også i vores styrehus. Har du brug for en terrasseplade, dæksel eller sidebeklædning højtryksrenset? så klare vi opgaven. Vent ikke med at få dit bolig klargjort. Vi er kun et telefonopkald væk.


Efter salget – klargøring til indflytning!


Hvis du har købt eller accepteret at leje en bolig, kan der være tilfælde, hvor de tidligere beboere har forladt boligen eller ejendommen under mindre end ideelle forhold. Hvem kan ikke huske at have "arvet" en funky reol eller en nedbrudt vaskemaskine i disse situationer og prøvet at finde ud af, hvad man skal gøre med tingene. RESTBO.DK kan hjælpe dig med det ved at fjerne genstandene fra din nye bolig. Måske er bag-, side- og/eller forhaven ikke blevet plejet i et stykke tid og har brug for ukrudt fjernelse og græsslåning. Uanset hvad, er vi her for at besvare dine spørgsmål, løse problemet og lade dig komme videre med livet.


Vedligeholdelse og reparationer


RESTBO.DK kan også hjælpe kunder, der er i en presset situation, og har brug for arbejdekraft, for at hjælpe med at gøre deres ejendom eller hjem klar til udstilling og i salgbar stand for potentiel køber. Vi udfører mindre reparationer eller vedligeholdelse, der måske er for små til en specialvirksomhed.Ofte stillede spørgsmål og eksempler på forespørgsler


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk


FIRMAINFO

RESTBO.DK

Havrevænget 121 4060 Kirke Såby

RESTBO.DK:

RESTBO.DK:

CVR: 38421441

BETALINGSMETODER

FØLG OS

Mandag
09.00 - 23.00
Tirsdag
09.00 - 23.00
Onsdag
09.00 - 23.00
Torsdag
09.00 - 23.00
Fredag
09.00 - 23.00
Lørdag
09.00 - 23.00
Søndag
09.00 - 23.00

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes