Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
BYGGEPLADS OPRYDNING

OPRYDNING AF BYGGEPLADS

Vi kan hjælpe dig med nybyggeri eller ombygningsprojekter


Privatkunder


For privatkunder, tænk på os, uanset om du bygger et nyt hjem fra bunden, udbygning af eksisterende hjem eller endelig skal igennem med den længe ventede ombygning af vigtige dele af dit hjems interiør.


Inden arbejdet påbegyndes, gør vi din entreprenørs arbejde nemmere ved sikkert og hurtigt at kunne nedrive og fjerne eventuelle strukturer, vægge, hårdehvidevarer, skure, ukrudt, gamle pejse mm, Så din entreprenør er klar til at gå i gang på dag ét af dit projekt.


Mens arbejdet er i gang, kan vi komme ind hver dag (eller med jævne mellemrum) og fjerne alt byggeaffald, der har samlet sig, så arbejdet skrider godt frem, og området er lettere at navigere i og mindre uskønt for dig selv, din entreprenør og dine naboer. Efter at projektet er afsluttet, kan der også udføres totaloprydning af byggepladsen


Erhvervskunder


For kommercielle jobsteder, ejet af private organisationer eller kommuner kan vi levere nøjagtig de samme tjenester. Disse jobsteder kan være lejlighedsbygninger, mobile eller fremstillede hjemmepladser, kontorbygninger eller butikscentre. Arbejdet kan begynde med fuldstændig rydning af de eksisterende strukturer og fjernelse af alt affald, slutte sig til igangværende oprydning under byggeriet og derefter udføre den endelig oprydning af hele området, når projektet er færdigt.


Ring til os i dag for en byggepladsoprydning!


RESTBO.DK arbejder også direkte med byggefirmaer, der har brug for affaldsfjernelse til et eller flere projekter. Vi kan komme til arbejdspladsen hver dag og fjerne alt affald, du måtte have tilovers, så din byggeplads efterlades i en sikker og ren stand.


Dette hjælper med at fjerne ansvar og hjælper din virksomhed med at se godt ud og få ejendommen til at se præsentabel ud hver dag. Restbo.dk er stolt af altid at efterlade jobs i ren og ryddelig stand.


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

FIRMAINFO

RESTBO.DK

Havrevænget 121 4060 Kirke Såby

RESTBO.DK:

RESTBO.DK:

CVR: 38421441

BETALINGSMETODER

FØLG OS

Mandag
09.00 - 23.00
Tirsdag
09.00 - 23.00
Onsdag
09.00 - 23.00
Torsdag
09.00 - 23.00
Fredag
09.00 - 23.00
Lørdag
09.00 - 23.00
Søndag
09.00 - 23.00

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes