Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
HAVESERVICE & GRØNNE OMRÅDER

GRØNNE OMRÅDER

GRØNNE OMRÅDERRestbo.dk har i mange år løst opgaver for private husejere og boligforeninger, for offentlige institutioner og for virksomheder.


​Vi leverer en professionel og effektiv pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser.


Fra græsslåning, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning og snerydning af flisebelægninger og pleje af planter på indendørsarealer, rydning og restaurering af tilgroede og forsømte haver og
landarealer i alle størrelser.


VI VARETAGER DET HELE


Vi tilbyder et bredt udvalg af services, vedligeholdelse og naturpleje. Vi kan blandt andet varetage:

  • Græsslåning og trimning af kanter
  • Vanding og gødning
  • Beskæring af hække, træer og buske
  • Fjernelse og bekæmpelse af ukrudt
  • Vedligeholdelse af P-pladser, fællesarealer og lignende
  • Rensning af tagrender


Tom eller forsømt 


Hvor en ejendom er fraflyttet på grund af dødsfald, eller bliver forsømt på grund af dårligt helbred, ferie eller lignende er det første tegn på dette, at haven bliver tilgroet og ude af kontrol. Dette indikerer for alle, der kigger på ejendommen, at den er ubeboet, hvilket kan resultere i problemer med hærværk og indbrud.


Desuden vil en forsømt have, have en skadelig effekt på ejendommens værdi. Denne situation kan blive væsentligt forværret i tilfælde af, at afviklingen af ​​boet er kompliceret, og ejendommen står tom i måneder eller endda år.


Som en del af vores service, kan vi udfører totalrydning i alle størrelsesarealer, fra en landbrug til en lille byhave, Rydning og bortskaffe af uønsket grønt affald, ødelagte skure, biler, campingvogne osv. og returnere det til dets tidligere stand.


Vi kan fælde og fjerne tilgroede træer og sørge for at mure og hegn repareres. Vi kan så efter anvisning vedligeholde haven for at sikre, at den ikke bliver forsømt igen.


Vores service vil være med til at forhindre ulovlig beboelse og dumpning af affald og sikre, at ejendommen realiserer sin bedst mulige pris i tilfælde af, at den bliver solgt.


Vi tilbyder både en fast serviceaftale og er også klar til rykke hurtigt ud til enkeltstående opgaver. vi klarer både det svære, det grove og det fine.


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

FIRMAINFO

RESTBO.DK

Havrevænget 121 4060 Kirke Såby

RESTBO.DK:

RESTBO.DK:

CVR: 38421441

BETALINGSMETODER

FØLG OS

Mandag
09.00 - 23.00
Tirsdag
09.00 - 23.00
Onsdag
09.00 - 23.00
Torsdag
09.00 - 23.00
Fredag
09.00 - 23.00
Lørdag
09.00 - 23.00
Søndag
09.00 - 23.00

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes