Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
DØDSBO

Rydning af Dødsbo

Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo


Står du i den triste situation, at et nært familiemedlem er afgået ved døden. Så følger der desværre en række opgaver med. Heriblandt at rydde dødsboet garager, skure og udhuse og efterfølgende slut rengøring inden eventuelt salg af bolig eller opsigelse af lejemål.


Hos Restbo.dk ved vi godt, at det ikke er en sjov opgave at stå med som efterladt.

Vi forstår, hvor svært det er at administrere et dødsbo og kan frembringe mange minder. Når dette sker kan være svært at tage stilling til, hvad der skal ske med alle den efterladtes ejendele.


Vi passer på – på alle måder


At give os denne opgave er som at fjerne en stor byrde. Vi vil rydde ejendommen

professionelt og gøre det på en meget respektfuld og værdig måde. Vigtige fotografier, smykker eller personligt papirarbejde noteres for at sikre, at de ikke kasseres.


Der er altid ting i indholdet, der er blevet overset eller skjult. Vores opgave er at holde øje med dem og lægge dem sikkert til side for dig.


Rydning af dødsbo – vi anbefaler at du


Vi anbefaler, at du og de øvrige nære familiemedlemmer til den afdøde tager en runde i boligen og udvælger ting. Som specifikt har affektionsværdi, eller som I bare gerne selv vil overtage. Når det er gjordt, aftales tid/dato, for tilbud og selve rydningen. Vi giver en pris på indbo inklusiv rydning, vi ankommer derefter på en aftalt tid/dag og pakker ned og flytter. Ønsker du det, kan vi også stå for rengøring efterfølgende. På den måde bliver det for dig en mere overkommelig opgave.


Flytning af dødsbo – Vi klarer det hele


Har du selv sørget for dele af rydning af dødsboet, men kan ikke overskue resten, kan vi også hjælpe. Vi kommer og giver en pris på, hvad det vil koste dig, at få os til at pakke det ned, ryde eller køre det væk for dig. eksempelvis være i tilfælde af, at der er tunge møbler iblandt, eller hvis du ikke har kørekort eller mulighed for at køre med trailer. I så fald kan det være nemmere at lade Restbo.dk klare opgaven for dig. Vi rydder naturligvis stadig gerne op efterfølgende, såfremt du ønsker det.


Har du selv ryddet hele boet, og står du tilbage med møbler, kasser eller genstande, der skal køres væk, kan vi også være behjælpelige.


Vi klare rydning af dødsbo og/eller rydning af konkursbo


Uanset om der er tale om et privat eller erhvervsmæssigt konkursbo, kan vi være behjælpelige med at opkøbe eller stå for rydningen. Ved at sælge konkursboet, kan du få udbetalt kontanter eller straksoverførsel til at fordele mellem kreditorerne.


Vedligeholdelse og reparationer


Restbo.dk kan også hjælpe kunder, der er i en presset situation, og har brug for arbejdekraft, til hjælpe med at gøre deres ejendom eller hjem klar inden eventuelt salg af bolig eller opsigelse af lejemål. Vi udfører mindre reparationer eller vedligeholdelse af udeområder, der måske er for små til en specialvirksomhed, med focus på boligsalgsforberedelse eller tilbagebetaling af depositium


Uanset hvad, er vi her for at besvare dine spørgsmål, løse problemet og lade dig komme videre med livet.


Hvis du ikke kan være tilstede


 • Hvis du ikke kan være tilstede, vil vi oprette en liste over genstande samt billeder af dødsboet. Denne liste og billeder giver jer, pårørene mulighed for at beslutte, hvilke ting I gerne vil beholde.


 • Når pårørene har besluttet, hvilke genstande der skal beholdes, fordeler vi resten i en 'opkøb' 'brugbart' og ikke brugbart bunke. Vi forsøger at smide så få ting ud som muligt, og det der ikke kan sælges i vores butik bliver solgt på loppemarked eller doneret til velgørenhed. Vi samarbejder hele vejen og opnår godkendelse af beslutningen i hvert punkt.


 • Efter at have tilbragt mere end et årti i antikvitetsbranchen har det givet os viden til i sagens natur at forstå, om noget har værdi eller ej. Det har også givet os netværk og kontakter at ringe på. Denne proces giver os mulighed for at give dig den bedste pris for det.


 • Sælger du boligen, kan vi hjælpe dig med at klargøre din bolig til at opføre

  den eller gøre klar til de nye købere. Det kan omfatte lettere reparationer så

  som ommaling, rydning og oprydning i haven, en liste over almindelige

  håndværkerjobs kan laves og vi udfører dette på dine vegne. Vi er også

  partner med flere håndværker firmaer og kan anbefale en til dig, hvis du har

  brug for det.


 • Assistere med logistikken ved pakning og forsendelse af varer, der går til familiemedlemmer i indland og udland. Vi har sendt en kasse med billeder til New Zealand, et familieportræt til Holland og et antikvitetsmøbel til Canada. Vi sørger for den sikreste og bedst forsikret løsning.


 • Vores udgangspunkt for donerede genstande til velgørenhed efter dit valg, er vi levere og samarbejder med disse organisationer, Hvis du ikke har en

  præference, donerer vi til en af ​​de velgørende organisationer, vi arbejder med. Med hensyn til varer, der skal sælges – vi vil anbefale, hvor vi mener, der ville være bedst afhængigt af, hvad du har og de specifikke omstændigheder.


Rydning af et dødsbo vil kræve fysisk og følelsesmæssigt belastende opgaver, der er bedre egnet til en professionel borydertjeneste. 


Ofte stillede spørgsmål og eksempler på forespørgsler


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

FIRMAINFO

RESTBO.DK

Havrevænget 121 4060 Kirke Såby

RESTBO.DK:

RESTBO.DK:

CVR: 38421441

BETALINGSMETODER

FØLG OS

Mandag
09.00 - 23.00
Tirsdag
09.00 - 23.00
Onsdag
09.00 - 23.00
Torsdag
09.00 - 23.00
Fredag
09.00 - 23.00
Lørdag
09.00 - 23.00
Søndag
09.00 - 23.00

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes