Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
DØDSBO & RYDNING

YDELSER

Vores rydning & bortkørsel tjenester:


AFDØDE & SKIFTEREST RYDNING

Vores afdøde- og skifterestrydningsservice er tilgængelig både for privatpersoner og advokater. Vi specialiserer os i at håndtere rydning og oprydning i forbindelse med boafvikling og ejendomsændringer.


BORTKØRSEL AF MØBLER & INVENTAR, BYGGE & HAVEAFFALD

Vores distributionsløsninger er dedikeret til at forbedre din forsyningskæde. Vi specialiserer os i problemfri levering af varer og tjenester for at opfylde dine virksomhedsbehov


RYDNING AF LEJLIGHED-HUS & HAVE

Vores rydningsservice omfatter lejligheder, huse og haver. Uanset om det er en ejendom, der skal tømmes for indbo, en have, der trænger til oprydning, eller hele huset, så er vores dedikerede team klar til at håndtere opgaven.

OPKØB AF DESIGN & ANTIK

Vi specialiserer os i opkøb af designmøbler og antikviteter. Hvis du har unikke designgenstande eller antikviteter, som du ønsker at sælge, er vores ekspertteam interesseret i at vurdere og muligvis købe dem. Vi værdsætter kvalitet og autenticitet og er dedikerede til at give fair tilbud for dine værdifulde genstande.

ERHVERV & EJENDOMS RYDNING

Vores rydningsservice er alsidig og omfatter både erhvervsejendomme og private ejendomme. Uanset om du har brug for at rydde en kommerciel ejendom eller en privat bolig, står vores erfarne team klar til at håndtere opgaven professionelt og effektivt.

ADVOKAT-MÆGLERE & BOBESTYRER

Vores tjenester er tilgængelige for både advokater, mæglere og bobestyrere. Vi specialiserer os i afdøde- og skifterestrydning samt ejendomsrydning. Uanset om det drejer sig om at afvikle boet, klargøre ejendomme til salg eller håndtere ejendomsændringer


HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION?
ELLER ET GODT TILBUD?


 
 
 
 
 

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes