Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
HISTORIE

HISTORIE

Siden 2017Siden 2017 har Joakim Bachmann Andersen gennemgået en bemærkelsesværdig transformation. Oprindeligt en håndværker, begyndte han i 2015 at dedikere al sin fritid til restaurering af gamle designmøbler. Denne passion og beslutsomhed gav ham mulighed for at økonomisk investere i værktøj og en firmabil, og i 2017 grundlagde han virksomheden Restbo.dk.


Siden da har Restbo.dk vokset sig til en velkonsolideret og robust virksomhed med aktiviteter, der strækker sig over hele Danmark. Virksomheden har endda deltaget som opkøber i TV2-programmet "Luksusfælden." Med en samlet lager- og butiksstørrelse på imponerende 1.300 kvadratmeter viser Restbo.dk's succes og ekspansion sig tydeligt.


Joakim B. Andersen, administrerende direktør for Restbo.dk, blev født den 2. april 1993 i København, og han har været ejer af virksomheden siden 2017. Hans engagement og ledelse har utvivlsomt været afgørende for virksomhedens opnåede succes og vækst. Virksomhedens historie er en inspirerende fortælling om en iværksætters dedikation og evne til at omdanne en passion til en blomstrende virksomhed.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes