Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
BORTKØRSEL AF MØBLER & INVENTAR, BYGGE & HAVEAFFALD

RESTBO & SERVICE

Dødsbo, Rydning, Flytning & Transport


Vi er dedikerede og erfarne eksperter, klar til at hjælpe dig med alle aspekter af afdøde- og skifteretssager. Hos Restbo & Service er vi specialister i effektiv håndtering af dødsboer, og vi udfører rydninger med professionalisme og omhu. Vores tjenester omfatter pålidelig transport og flytning, hvilket gør os til din pålidelige samarbejdspartner i disse udfordrende situationer.

BORTKØRSEL

Totalrydning – generel fjernelse af møbler og indbo


Restbo & Service tilbyder et komplet udvalg af rydningstjenester på Sjælland, Fyn og Jylland.


Som et længe etableret rydningsfirma har Restbo & Service alt den erfaring og de ressourcer, der kræves til at udføre enhver form for ejendomsrydning for privat ellererhverv. Vi er autoriserede affaldstransportører, og hvis du har brug for fjernelse af husholdningsartikler og affald, så din ejendom efterlades ren, ryddelig og tom til salg eller overdragelse til en udlejer, kan vi hjælpe.

Komplette rydnings-løsninger – Sjælland, Fyn og Jylland


Vi kan rydde alle typer ejendomme, vores rydningsydelser omfatter


 • Huse i alle størrelser og typer
 • Husrydning efter fjernelse af afdødes ejendele
 • Lejligheder, selv hvor der ikke er elevator eller adgang er begrænset
 • Bymidte ejendomme, hvor parkering er vanskelig
 • Kommercielle lokaler, herunder fabrikker og industrienheder, butikker og kontorer
 • Opbevaringsfaciliteter
 • Gårde og småbrug
 • Haver og arealer, herunder fjernelse af træer, underskov, skure, køretøjer osv.
 • Afdøde & Skifterets rydning


Som led i en husrydning tilbyder vi også tillægsydelser, bl.a.


 • Dyb rengøring: Efter en snavset husrydning kan vi rengøre og desinficere stærkt forurenede badeværelser, køkkener, toiletter eller andre rum efter behov. Dette omfatter rengøring af tæpper og vægge.
 • Skadedyrsbekæmpelse: Fjernelse af insekter, gnavere og andre skadedyr.
 • Sikring af din ejendom: Hvis det er nødvendigt, kan vi sørge for, at en låsesmed skifter låsene og kan tømme centralvarmesystemet og samletankene for at forhindre sprængte rør.
 • Havevedligeholdelse: Vi kan vedligeholde haven løbende, og holde den fri for affald, så ejendommen fremstår plejet, for at forhindre ulovlig dumpning og hærværk.
 • Ulovlig beboelse: Efter fraflytning kan vi rydde og rengøre ejendommen, sikre vinduer og døre og sørge for 24 timers sikkerhed på stedet for at forhindre gentagelse.
 • Bortskaffelse af farligt affald. Hvis vi under en husrydning støder på farligt affald, herunder kemikalier, som blev solgt uden begrænsninger ved køb, men som efterfølgende er blevet forbudt, såsom nogle typer organophosphat-pesticider, kan vi sørge for, at de bortskaffes i overensstemmelse med gældende Dansk lovgivning.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

Vedligeholdelse og reparationer


Restbo & Service kan også hjælpe kunder, der er i en presset situation, og har brug for arbejdekraft, til hjælpe med at gøre deres ejendom eller hjem klarinden eventuelt salg af bolig eller opsigelse af lejemål.Vi udfører mindre reparationer eller vedligeholdelse af udeområder, der måske er for små til en specialvirksomhed, med focus påboligsalgsforberedelse eller tilbagebetaling af depositium


Uanset hvad, er vi her for at besvare dine spørgsmål, løse problemet og lade dig komme videre med livet.

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes