Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
AFDØDE & SKIFTEREST RYDNING

RESTBO & SERVICE

Dødsbo, Rydning, Flytning & Transport


Vi er dedikerede og erfarne eksperter, klar til at hjælpe dig med alle aspekter af afdøde- og skifteretssager. Hos Restbo & Service er vi specialister i effektiv håndtering af dødsboer, og vi udfører rydninger med professionalisme og omhu. Vores tjenester omfatter pålidelig transport og flytning, hvilket gør os til din pålidelige samarbejdspartner i disse udfordrende situationer.

Rydning af Dødsbo & skifteret sager

Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo


Står du i den triste situation, at et nært familiemedlem er afgået ved døden. Så følger der desværre en række opgaver med. Heriblandt at rydde dødsboetgarager, skure og udhuseog efterfølgende slut rengøring inden eventuelt salg af bolig eller opsigelse af lejemål.


Hos Restbo & Service ved vi godt, at det ikke er en sjov opgave at stå med som efterladt. Vi forstår, hvor svært det er at administrere et dødsbo og kan frembringe mange minder. Når dette sker kan være svært at tage stilling til, hvad der skal ske med alle den efterladtes ejendele.


Vi passer på – på alle måder

At give os denne opgave er som at fjerne en stor byrde. Vi vil rydde ejendommen

professioneltog gøre det på en meget respektfuld og værdig måde. Vigtige fotografier, smykker eller personligt papirarbejde noteres for at sikre, at de ikke kasseres.


Der er altid ting i indholdet, der er blevet overset eller skjult. Vores opgave er at holde øje med dem og lægge dem sikkert til side for dig.


Rydning af dødsbo – vi anbefaler at du

Vi anbefaler, at du og de øvrige nære familiemedlemmer til den afdøde tager en runde i boligen og udvælger ting. Som specifikt har affektionsværdi, eller som I bare gerne selv vil overtage. Når det er gjordt, aftales tid/dato, for tilbud og selve rydningen. Vi giver en pris på indbo inklusiv rydning, vi ankommer derefter på en aftalt tid/dag og pakker ned og flytter. Ønsker du det, kan vi også stå for rengøring efterfølgende. På den måde bliver det for dig en mere overkommelig opgave.


Flytning af dødsbo – Vi klarer det hele

Har du selv sørget for dele af rydning af dødsboet, men kan ikke overskue resten, kan vi også hjælpe. Vi kommer og giver en pris på, hvad det vil koste dig, at få os til at pakke det ned, ryde eller køre det væk for dig. eksempelvis være i tilfælde af, at der er tunge møbler iblandt, eller hvis du ikke har kørekort eller mulighed for at køre med trailer. I så fald kan det være nemmere at lade Akutdanmark klare opgaven for dig. Vi rydder naturligvis stadig gerne op efterfølgende, såfremt du ønsker det.


Har du selv ryddet hele boet, og står du tilbage med møbler, kasser eller genstande, der skal køres væk, kan vi også være behjælpelige.


Vi klare rydning af dødsbo og/eller rydning af konkursbo

Uanset om der er tale om et privat eller erhvervsmæssigt konkursbo, kan vi være behjælpelige med at opkøbe eller stå for rydningen. Ved at sælge konkursboet, kan du få udbetalt kontanter eller straksoverførsel til at fordele mellem kreditorerne.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

Hvis du ikke kan være tilstede


 • Hvis du ikke kan være tilstede, vil vi oprette en liste over genstande samt billeder af dødsboet. Denne liste og billeder giver jer, pårørene mulighed for at beslutte, hvilke ting I gerne vil beholde.


 • Når pårørene har besluttet, hvilke genstande der skal beholdes, fordeler vi resten i en 'opkøb' 'brugbart' og ikke brugbart bunke. Vi forsøger at smide så få ting ud som muligt, og det der ikke kan sælges i vores butik bliver solgt på loppemarked eller doneret til velgørenhed. Vi samarbejder hele vejen og opnår godkendelse af beslutningen i hvert punkt.


 • Efter at have tilbragt mere end et årti i antikvitetsbranchen har det givet os viden til i sagens natur at forstå, om noget har værdi eller ej. Det har også givet os netværk og kontakter at ringe på. Denne proces giver os mulighed for at give dig den bedste pris for det.


 • Sælger du boligen, kan vi hjælpe dig med at klargøre din bolig til at opføre

  den eller gøre klar til de nye købere. Det kan omfatte lettere reparationer så

  som ommaling, rydning og oprydning i haven, en liste over almindelige

  håndværkerjobs kan laves og vi udfører dette på dine vegne. Vi er også

  partner med flere håndværker firmaer og kan anbefale en til dig, hvis du har

  brug for det.


 • Assistere med logistikken ved pakning og forsendelse af varer, der går til familiemedlemmer i indland og udland. Vi har sendt en kasse med billeder til New Zealand, et familieportræt til Holland og et antikvitetsmøbel til Canada. Vi sørger for den sikreste og bedst forsikret løsning.


 • Vores udgangspunkt for donerede genstande til velgørenhed efter dit valg, er vi levere og samarbejder med disse organisationer, Hvis du ikke har en

  præference, donerer vi til en af ​​de velgørende organisationer, vi arbejder med. Med hensyn til varer, der skal sælges – vi vil anbefale, hvor vi mener, der ville være bedst afhængigt af, hvad du har og de specifikke omstændigheder.


Rydning af et dødsbo vil kræve fysisk og følelsesmæssigt belastende opgaver, der er bedre egnet til en professionel borydder tjeneste.


Ofte stillede spørgsmål og eksempler på forespørgsler


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes