Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
FLYTTERENGØRING

PROFESSIONEL

TRANSPORT & FLYTTEFIRMA


I en konkurrencepræget branche er det afgørende at differentiere sig. Hos Restbo Flyttetransport har vi valgt en unik tilgang. Vi mener, at den rette pris ikke blot skal gavne os som serviceudbyder, men også vores kunder. Vores mål er at finde den helt rigtige pris, der opfylder dine behov og budget, og samtidig sikrer kvalitet og værdi.

FLYTTERENGØRING

Flytterengøring


Det kan være en omstændig og tidskrævende proces i sig selv at skulle pakke og flytte sine ejendele eller inventaret i ens virksomhed. Derfor kan slutrengøring føles som endnu en uoverskuelig opgave, som mange helst vil være foruden. Det forstår vi godt hos Restbo & Service Flyttetransport, og derfor er vi klar til at smøge ærmerne op og tage os af rengøringen der, hvor du flytter fra.

Koordinering, handling og sortering af alle genstande, uanset om de skal opbevares, kasseres, doneres, sælges
Indsamling og organisering af vigtigt papirarbejde
Identificer genstande, der har værdi enten monetær eller sentimental
Arranger forsendelse af alle varer til familiemedlemmer

Dit hjem er i sikre hænder


Du har brugt mange dage på at pakke dine ejendele ned, eller har brugt vores nedpakningsservice og du skal nu tilbage i dit gamle hjem og gøre det rent. Lad i stedet for os hos Restbo & Service Flyttetransport tage hånd om din flytterengøring fra A til Z. Vi sørger for at imødekomme dit gamle boligselskabs rengøringskrav. Vores viden inden for flytterengøringer gør os i stand til at imødekomme alle boligselskabers fraflytningsbetingelser.


Når vi er færdige med rengøringen, sender vi dig en faktura via e-mail. Det betyder, at du ikke skal tænke på bekymringer eller unødig stress fra vores side, men bare et rent hjem.


Rengøring i din virksomheds lokaler

Restbo & Service Flyttetransport hjælper dig også med flytning, når det er i erhvervsmæssig sammenhæng. Det betyder naturligvis også, at vi står klar til at svinge moppen, når du og dit firma skal flytte fra et sted til et andet. At skulle flytte i nye lokaler med sit firma er en stor opgave i sig selv. Med vores flerårige erfaring og dygtiggjorte medarbejdere inden for rengøringsfaget gør du klogt i at efterlade slutrengøringen af dine fraflyttede lokaler til Restbo & Service Flyttetransport.

Hvad tilbyder vi?


Restbo & Service Flyttetransport tilbyder at hjælpe dig med rengøring dit fraflyttede hjem eller din virksomheds gamle arbejdssted. Vi gør en dyd ud af at sætte kvalitet i højsædet, mens vi samtidig er effektive. Vores rengøringsassistenter er forsikrede, godkendte og trænede i at udføre professionelle flytterengøringer. På den måde kan vi garantere dig, at du får den bedst mulige oplevelse, uden at du skal bekymre dig om dit hjems sikkerhed! Det er blot en af grundene til, at vi er et efterspurgt rengøringsfirma i København og omegn.


For kun 490 kr. i timen tilbyder vi at stå for f.eks. aftørring af alle flader, hårde hvidevarer og ovn udvendigt, rengøring af vask, armatur, køkkenbord og vindueskarme samt støvsugning og vask af gulv. Tøv ikke med at ringe til os og sætte os ind i dine behov og ønsker for slutrengøring. Så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med rengøring. Du kan også anvende vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et svar på din forespørgsel. Vi ser frem til at hjælpe dig med din flytterengøring!


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

Koordinering, handling og sortering af alle genstande, uanset om de skal opbevares, kasseres, doneres, sælges


HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION?
ELLER ET GODT TILBUD?


 
 
 
 
 

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes