Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
NEDPAKNING

PROFESSIONEL

TRANSPORT & FLYTTEFIRMA


I en konkurrencepræget branche er det afgørende at differentiere sig. Hos Restbo Flyttetransport har vi valgt en unik tilgang. Vi mener, at den rette pris ikke blot skal gavne os som serviceudbyder, men også vores kunder. Vores mål er at finde den helt rigtige pris, der opfylder dine behov og budget, og samtidig sikrer kvalitet og værdi.

NEDPAKNING

Vi tilbyder professionel pakke- og udpakningsservice med assistance


Ud over vores flytteservice tilbyder Restbo & Service flyttetransport også professionel paknings- og udpakningsassistance for at sikre, at dine ejendele er 100 % forsvarligt indpakket under din flytning. At foretage en lang eller lokal flytning kan være stressende. Men du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden af ​​dit indbo eller skrøbelige genstande.

Du kan bruge tiden effektivt på en andenvmåde under en travl flytning. Derfor tilbyder vi denne pakkehjælp. Denne pakkeservice sikrer, at dine varer bliver pakket med den største omhu af fagfolk.


Dine varer vil blive pakket med den største omhu af vores erfarne team

Vores ekspert pakke- og udpakningshold er udstyret med de nødvendige pakkematerialer til hurtigt at indpakke dine varer, uanset størrelse, form eller placering.


Vi bruger professionelle emballagematerialer ved pakning og flytning.

Materialerne vi bruger til flytning er stærke flyttekasser, tønder, malerkasser, madrasbetræk, tv-betræk, garderobebokse, indpakningspapir og bobleplast.


Vi tilbyder også tilpasset tæppeemballage og kasser til enestående genstande. Derudover kan pakkeservice og udpakning arrangeres for flytninger i hele Holland.
Vi hjælper dig med at pakke de tunge flyttekasser på den bedste måde til din flytning.

Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes