Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
RYDNING AF LEJLIGHED-HUS & HAVE

RESTBO & SERVICE

Dødsbo, Rydning, Flytning & Transport


Vi er dedikerede og erfarne eksperter, klar til at hjælpe dig med alle aspekter af afdøde- og skifteretssager. Hos Restbo & Service er vi specialister i effektiv håndtering af dødsboer, og vi udfører rydninger med professionalisme og omhu. Vores tjenester omfatter pålidelig transport og flytning, hvilket gør os til din pålidelige samarbejdspartner i disse udfordrende situationer.

RYDNING

Totalrydning – generel fjernelse af møbler og indbo


Restbo & Service tilbyder et komplet udvalg af rydningstjenester på Sjælland, Fyn og Jylland.


Som et længe etableret rydningsfirma har Restbo & Service alt den erfaring og de ressourcer, der kræves til at udføre enhver form for ejendomsrydning for privat ellererhverv. Vi er autoriserede affaldstransportører, og hvis du har brug for fjernelse af husholdningsartikler og affald, så din ejendom efterlades ren, ryddelig og tom til salg eller overdragelse til en udlejer, kan vi hjælpe.

Komplette rydnings-løsninger – Sjælland, Fyn og Jylland


Vi kan rydde alle typer ejendomme, vores rydningsydelser omfatter


 • Huse i alle størrelser og typer
 • Husrydning efter fjernelse af afdødes ejendele
 • Lejligheder, selv hvor der ikke er elevator eller adgang er begrænset
 • Bymidte ejendomme, hvor parkering er vanskelig
 • Kommercielle lokaler, herunder fabrikker og industrienheder, butikker og kontorer
 • Opbevaringsfaciliteter
 • Gårde og småbrug
 • Haver og arealer, herunder fjernelse af træer, underskov, skure, køretøjer osv.
 • Afdøde & Skifterets rydning


Som led i en husrydning tilbyder vi også tillægsydelser, bl.a.


 • Dyb rengøring: Efter en snavset husrydning kan vi rengøre og desinficere stærkt forurenede badeværelser, køkkener, toiletter eller andre rum efter behov. Dette omfatter rengøring af tæpper og vægge.
 • Skadedyrsbekæmpelse: Fjernelse af insekter, gnavere og andre skadedyr.
 • Sikring af din ejendom: Hvis det er nødvendigt, kan vi sørge for, at en låsesmed skifter låsene og kan tømme centralvarmesystemet og samletankene for at forhindre sprængte rør.
 • Havevedligeholdelse: Vi kan vedligeholde haven løbende, og holde den fri for affald, så ejendommen fremstår plejet, for at forhindre ulovlig dumpning og hærværk.
 • Ulovlig beboelse: Efter fraflytning kan vi rydde og rengøre ejendommen, sikre vinduer og døre og sørge for 24 timers sikkerhed på stedet for at forhindre gentagelse.
 • Bortskaffelse af farligt affald. Hvis vi under en husrydning støder på farligt affald, herunder kemikalier, som blev solgt uden begrænsninger ved køb, men som efterfølgende er blevet forbudt, såsom nogle typer organophosphat-pesticider, kan vi sørge for, at de bortskaffes i overensstemmelse med gældende Dansk lovgivning.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

Vedligeholdelse og reparationer


Restbo & Service kan også hjælpe kunder, der er i en presset situation, og har brug for arbejdekraft, til hjælpe med at gøre deres ejendom eller hjem klarinden eventuelt salg af bolig eller opsigelse af lejemål.Vi udfører mindre reparationer eller vedligeholdelse af udeområder, der måske er for små til en specialvirksomhed, med focus påboligsalgsforberedelse eller tilbagebetaling af depositium


Uanset hvad, er vi her for at besvare dine spørgsmål, løse problemet og lade dig komme videre med livet.

Hvis du ikke kan være tilstede


 • Hvis du ikke kan være tilstede, vil vi oprette en liste over genstande samt billeder af dødsboet. Denne liste og billeder giver jer, pårørene mulighed for at beslutte, hvilke ting I gerne vil beholde.


 • Når pårørene har besluttet, hvilke genstande der skal beholdes, fordeler vi resten i en 'opkøb' 'brugbart' og ikke brugbart bunke. Vi forsøger at smide så få ting ud som muligt, og det der ikke kan sælges i vores butik bliver solgt på loppemarked eller doneret til velgørenhed. Vi samarbejder hele vejen og opnår godkendelse af beslutningen i hvert punkt.


 • Efter at have tilbragt mere end et årti i antikvitetsbranchen har det givet os viden til i sagens natur at forstå, om noget har værdi eller ej. Det har også givet os netværk og kontakter at ringe på. Denne proces giver os mulighed for at give dig den bedste pris for det.


 • Sælger du boligen, kan vi hjælpe dig med at klargøre din bolig til at opføre

  den eller gøre klar til de nye købere. Det kan omfatte lettere reparationer så

  som ommaling, rydning og oprydning i haven, en liste over almindelige

  håndværkerjobs kan laves og vi udfører dette på dine vegne. Vi er også

  partner med flere håndværker firmaer og kan anbefale en til dig, hvis du har

  brug for det.


 • Assistere med logistikken ved pakning og forsendelse af varer, der går til familiemedlemmer i indland og udland. Vi har sendt en kasse med billeder til New Zealand, et familieportræt til Holland og et antikvitetsmøbel til Canada. Vi sørger for den sikreste og bedst forsikret løsning.


 • Vores udgangspunkt for donerede genstande til velgørenhed efter dit valg, er vi levere og samarbejder med disse organisationer, Hvis du ikke har en

  præference, donerer vi til en af ​​de velgørende organisationer, vi arbejder med. Med hensyn til varer, der skal sælges – vi vil anbefale, hvor vi mener, der ville være bedst afhængigt af, hvad du har og de specifikke omstændigheder.


Rydning af et dødsbo vil kræve fysisk og følelsesmæssigt belastende opgaver, der er bedre egnet til en professionel borydder tjeneste.


Ofte stillede spørgsmål og eksempler på forespørgsler


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes