Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
DISTRIBUTION

PROFESSIONEL

TRANSPORT & FLYTTEFIRMA


I en konkurrencepræget branche er det afgørende at differentiere sig. Hos Restbo Flyttetransport har vi valgt en unik tilgang. Vi mener, at den rette pris ikke blot skal gavne os som serviceudbyder, men også vores kunder. Vores mål er at finde den helt rigtige pris, der opfylder dine behov og budget, og samtidig sikrer kvalitet og værdi.

DISTRIBUTION

Identificer genstande, der har værdi enten monetær eller sentimental

Eksperter i distribution


Har dit firma byggematerialer, der til dagligt skal afhentes og leveres på en byggeplads? Eller har du faste leverancer til detailhandlen? Så byder vi ind med mange års erfaring og en exceptionel faglig præcision. Distribution er nemlig et af vores kerneområder.

Vi er pålidelige og leverer altid en ensartet og høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dit gods er i trygge hænder. Men der er mere endnu. For vi går også op i at levere gode oplevelser på det menneskelige plan. Derfor kan du altid kende os på det gode humør og den personlige service, der allerede sidder på rygraden.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et godt og uforpligtende tilbud med en billig time eller drop pris. Kontakt os på telefon 301 301 47 eller skriv en e-mail til Kontakt@Restbo.dk


HAR DU BRUG FOR MERE INFORMATION?
ELLER ET GODT TILBUD?


 
 
 
 
 

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

unsplash