Restbo og service Vi tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og konkursbo. RESTBO.DK klarer både det simple og det mere komplicerede arbejde, inden for dødsbo & restbo samt alle former for rydninger.
PRIVATFLYTNING

PROFESSIONEL

TRANSPORT & FLYTTEFIRMA


I en konkurrencepræget branche er det afgørende at differentiere sig. Hos Restbo Flyttetransport har vi valgt en unik tilgang. Vi mener, at den rette pris ikke blot skal gavne os som serviceudbyder, men også vores kunder. Vores mål er at finde den helt rigtige pris, der opfylder dine behov og budget, og samtidig sikrer kvalitet og værdi.

PRIVATFLYTNING

Privatflytning 24/7/365 dage om året


Restbo & Service flyttetransport er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for privatflytning. Vi er klar til at hjælpe dig med de opgaver, du står over for i forbindelse med din privatflytning, og vi garanterer samtidig en god pris og kompetente flyttemænd.


Hvorfor vælge Restbo & Service Flyttetransport til din privatflytning?


Vi ved, at det kan være en stor ting at flytte fra sit hjem, og at det er vigtigt at føle sig tryg ved situationen hele vejen igennem. For mange mennesker, både familier, unge og ældre, kan det føles som en stor og besværlig opgave at skulle flytte. Hos Restbo & Service Flyttetransport har vi en stor portion erfaring med privatflytning, og det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig, så din privatflytning bliver nem og problemfri. Du kan derfor roligt overlade din flytteopgave til os.


Vi ved også, at et hjem er meget mere end bare inventar. Det er forbundet med gode minder og stor værdi, da der ofte er tale om ens personlige ejendele, som kan være uerstattelige. Dine ejendele vil være i trygge hænder hos vores flyttemænd, som er yderst professionelle og servicemindede.


Hvad kan Restbo & Service Flyttetransport tilbyde?


Restbo & Service Flyttetransport har hovedsæde i København, men vi assisterer med privatflytning i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til.

Vi har en lang række af pakker at vælge imellem, når det kommer til privatflytning. Alle løsninger inkluderer mindst én flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof og forsikring af dine ejendele. Ud over det, får du hos os mulighed for at låne flyttekasser til din privatflytning helt uden at skulle betale ekstra for dem.


Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en privatflytning, hos Restbo & Service Flyttetransport står vi klar til at hjælpe dig, men alt vedrørende din privatflytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning.


Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Kunne du tænke dig en sikker og effektiv flytteoplevelse? Så kontakt Restbo & Service Flyttetransport. Vi finder stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt fra A til B med dine personlige ejendele! 


Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.

 
 
 
 
 

Nedpakning og udpakning til din næste flytning


Ved at pakke og udpakke dine ting korrekt og effektivt, kan du spare tid og besvær under din flytning. Her er nogle tips til, hvordan du kan gøre dette:


Begynd at pakke i god tid: Giv dig selv nok tid til at pakke dine ting ordentligt. Dette vil også hjælpe dig med at sortere dine ting og beslutte, hvad du vil tage med dig og hvad du vil skille dig af med.


Brug passende emballage: Brug de rigtige emballager til dine ting. For eksempel bør du bruge papkasser til tunge genstande, mens du bør bruge lufttomme poser eller skumplader til at beskytte dine glas- og porcelænsfigurer.


Mærk dine kasser: Mærk alle dine kasser tydeligt med deres indhold og destination. Dette gør det nemmere at udpakke og organisere dine ting på din nye placering.


Udnyt tomrum: Udnyt det tomme rum i dine kasser og skabe ved at fylde dem med løse genstande, såsom puder og tæpper. Dette hjælper med at beskytte dine ting og forhindrer, at de bliver rystet rundt under transporten.


Brug først og sidst-metoden: Pak de ting, du ikke har brug for lige nu, først, og lad de ting, du har brug for lige nu, til sidst. På den måde vil du være i stand til at få adgang til de ting, du har brug for, indtil du er klar til at pakke dem væk.


Gratis tilbud og rådgivning


For gratis rådgivning og et uforpligtende tilbud, ring til os på 301 301 47 eller kontakt os via Kontakt@Restbo.dk

FØLG OS


Kontortid & Arbejdstid


Normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 15.30


samt fredag: kl. 07.00 – 14.30


Udenfor normal arbejdstid:


Mandag – torsdag: kl. 15.00 – 07.00


fredag kl. 14.30 – 07.00


Alle Weekender & helligdage.

BETALINGSMETODER

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes